Bent u MZ-Opleider? raadpleeg hier alle informatie ›

Bij- en nascholing

831–840 van 881 resultaten

Titel nascholing Aanbieder Periode Aantal punten
Pitstop Ooa 09-10-2012 2

Website: www.ooa.nl

MSc Managementwetenschappen Open Universiteit 08-10-2012 10

Website: http://www.ou.nl/web/faculteiten/managementwetenschappen
De opleiding Master of Science in Management.

Pensioen in beweging, pensioenactualiteit GITP 6-10-2012 1

Website: http://www.gitp.nl
E-mail: c.phenickx@gitp.nl
Dagdeel informatie door Martijn Visser van Bureau Laater, Pensioenexpert, over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de pensioenwetgeving en de toekomstige ontwikkelingen in relatie tot het vak van trainer/adviseur medezeggenschap.

Spelen met organisatiekundige perspectieven Kessel en Smit 02-10-2012 10

Website: http://kessels-smit.com/
E-mail: netherlands@kessels-smit.com

Netwerkdag BVMP BVMP 24-09-2012 2

Website: http://www.bvmp.nl
E-mail: betty@dorgelo-training.nl
De Netwerkdag is een dag voor en door MZ opleiders, adviseurs, advocaten en AS. De workshops zijn allen op HBO en worden door HBO-niveau trainers gegeven.

Collegereeks Veranderkunde Reed Business Opleidingen 17-09-2012 6

Website: http://www.veranderkunde.nl/veranderkunde-2013
Vijf sprekers met een schat aan praktijkervaring bieden nieuwe inzichten en methoden om van veranderprocessen een succes te maken. In het afsluitende college komen de verschillende theorieën bij elkaar en maakt u een vertaalslag naar uw eigen organisatie.

Actualiteiten medezgegenschapsrecht 17-09-2012 Advokatenkollektief Utrecht 17-09-2012 1

Website: http://www.advokatenkollektief.nl
E-mail: l.sprengers@advokatenkollektief.nl
Sinds 2001 verzorgt het Advokatenkollektief twee maal per jaar (januari en september) de cursus actualiteiten medezeggenschapsrecht voor OR-trainers. In deze cursus wordt de medezgegenshcpasrechtspraak van het afgelopen jaar behandeld en een wisselend actueel thema behandeld, relevant voor de OR praktijk, zoals wijziging van (arbeids)wetgeving, pensioen, sociaal plan, enquêterecht, reorganisatie.

Opleiding tot Coach Weisfelt en Partners 14-09-2012 10

Website: http://www.weisfeltenpartners.nl
De opleiding is primair praktijkgericht. Korte stukken theorie worden afgewisseld met veel ervaringsgericht werk. Voortdurend wordt een beroep op de deelnemers gedaan om eigen praktijksituaties in te brengen, om aan de hand daarvan te leren. Het theoretisch kader wordt ondersteund door literatuur die door de opleiders is ontwikkeld. Het leerproces wordt verder gestimuleerd door intervisie en supervisie. Indien noodzakelijk is er tijdens de opleiding ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Actualiteiten Medezeggenschapsrecht 11-09-2012 Advokatenkollektief Utrecht 11-09-2012 1

Website: http://www.advokatenkollektief.nl
E-mail: l.sprengers@advokatenkollektief.nl
Sinds 2001 verzorgt het Advokatenkollektief twee maal per jaar (januari en september) de cursus actualiteiten medezeggenschapsrecht voor OR-trainers.In deze cursus wordt de medezeggenschapsrechtspraak van het afgelopen half jaar en een wisselend actueel thema behandeld, dat releveant is voor de OR-praktijk, zoals bv.: wijziging van (arbeids)wetgeving, pensioen, sociaal plan, reorganisatie, enquêterecht.

Werken met energetische werkvormen Formaatschool 09-09-2012 7

In deze training leerden onze trainers en coaches hoe ze in sociodrama kunnen werken. De volgende leerdoelen stonden centraal: *Leren van de basisregels waar je rekening mee dient te houden bij het in scène zetten van een sociodrama *Leren van de basisprincipes als je een interne dialoog van iemand laat uitspelen *Speels coachen, vormen bedenken om een ingebrachte vraag anders te benaderen dan wel te bespreken